Let's do it
/


Let's Move

 

Met een bezetting van: 5 trompetten, 4 trombones, 5 saxofoons, complete ritmesectie (slagwerk, percussie, toetsen, gitaar en bas gitaar), 2 zangeressen, 1 zanger wordt muziek gespeeld die iedereen uitnodigt om in beweging te komen!

Stil blijven zitten of staan is geen optie.  Mocht je toch een extra zetje nodig hebben, dan helpt het aanstekelijke enthousiasme en plezier van onze bandleden je over de laatste twijfels heen.

Lets MOVE !

 


Gefällt mir
 

 

Move Gossip


Terug naar overzicht

18-11-2017

MOVE krijgt Arnhemse vrijwilligers in beweging!

MOVE krijgt Arnhemse vrijwilligers in beweging!
Het Arnhems Vrijwilligers Gala, georganiseerd door cv de On-Ganse, zit er weer op. Op zaterdagavond 18 november kregen de Arnhemse vrijwilligers een gevarieerd programma voorgeschoteld. Tijdens het officiële programma in de nieuwe Parkzaal van Musis Sacrum, waren o.a. verschillende dansgroepen op het podium te zien. Een voorbode voor wat de rest van de avond te bieden had? Het leek er wel op! Want rond 23.30 uur kwam een groot deel van de aanwezige vrijwilligers in beweging. Op de opzwepende muziek van MOVE, waren zij zelf een kleine 2 uur aan het dansen. Het enthousiasme en plezier van de muzikanten van MOVE sloeg al snel over op de Arnhemse vrijwilligers. Na de start met het nummer I want you back stond de dansvloer vol en kon het publiek genieten van een gevarieerd muzikaal programma. In hoog tempo kwamen nummers als A night like this, relight my fire, Radar love en Feeling good voorbij.
Wilt u een impressie van deze avond zien en horen? Kijk dan op
https://move-arnhem.nl/Media/Musis-Sacrum-18-11-2017Terug naar overzicht