Let's do it
/


Let's Move

 

Met een bezetting van: 5 trompetten, 4 trombones, 5 saxofoons, complete ritmesectie (slagwerk, percussie, toetsen, gitaar en bas gitaar), 2 zangeressen, 1 zanger wordt muziek gespeeld die iedereen uitnodigt om in beweging te komen!

Stil blijven zitten of staan is geen optie.  Mocht je toch een extra zetje nodig hebben, dan helpt het aanstekelijke enthousiasme en plezier van onze bandleden je over de laatste twijfels heen.

Lets MOVE !

 


Gefällt mir
 

 

Move Gossip


Terug naar overzicht

23-11-2018

Laatste nieuws 5 jaar on The Move

Het is bijna zover! Op zondag 2 december verzorgt MOVE het concert ter ere van haar 5-jarig jubileum. We heten je die middag van harte welkom op de Jules Verne.
Niet alleen de locatie is bijzonder, ook ons programma is bijzonder. In de setlijst zijn namelijk de favoriete nummers van onze leden opgenomen.
En omdat we zelf ook wel van een feestje houden, hebben we DJ Rob uitgenodigd om de laatste set in te vullen. Ben jij er ook bij?

Locatie: de Jules Verne ligt afgemeerd aan de Arnhemse Rijnkade ter hoogte van de Vossenstraat (voer voor de navigatie Vossenstraat 105 Arnhem in). Als je de Vossenstraat uitrijdt naar de Rijnkade, dan zie je de parkeerhulpen die je naar de parkeerplaatsen zullen wijzen. In Arnhem is het betaald parkeren. Dus als je in de gelegenheid bent kom dan met het openbaar vervoer, de fiets of lopend.
Programma:
Vanaf 14.00 uur gaan de deuren open en word je feestelijk onthaald met een drankje
14.30 - 16.10 uur speelt MOVE (inclusief korte pauze)
16.10 uur dansen met DJ Rob
17.00 uur Afsluiting

We hopen je te zien op 2 december! 
Let's do it, let's MOVE! 

Let op: op de Jules Verne kan alleen contant betaald worden er is geen pin mogelijkheid aan boord.
En, misschien wil je ook een kleine bijdrage in onze sponsortrommel stoppen 😉Terug naar overzicht